Husqvarna støvsuger S36 HEPA

38.062 kr.

Oplev effektiv rengøring med Husqvarna S36 HEPA støvsuger, der fanger alle allergener og giver et sundere hjem med lavt støjniveau og ergonomisk design.

Køb her

Varenummer (SKU): 3710402039628645 Kategori:

Oplev kraften og effektiviteten i Husqvarna S36 HEPA støvsuger, det ultimative værktøj til rengøring og fjernelse af støv ved professionelle byggeprojekter. S36-modellen tilbyder overlegne støvsugeregenskaber og er skræddersyet til at komplementere Husqvarna’s gulvslibemaskiner, herunder PG 530, PG 450, PG 400 og PG 280 samt vores betonfræsere og skæremaskiner. Uanset om du arbejder på et stort byggeprojekt eller mindre renoveringer, vil S36 være din trofaste partner, der sikrer en ren og sikker arbejdsplads.

Med sine robuste motorer og enestående effektivitet, sikrer Husqvarna S36 en grundig opsamling af støv og partikler, så du kan fokusere på dit arbejde uden at bekymre dig om uønskede forstyrrelser. Dette produkt er designet med henblik på at imødekomme de strenge krav i bygge- og renovationsbranchen. HEPA-filteret fanger selv de mindste partikler ned til 0,3 mikrometer, hvilket sikrer, at det udblæste luft er ekstremt rent. Dette er især vigtigt for arbejdsmiljøet, da det hjælper med at opretholde et sundt og sikkert område—en funktion, der skaber værdi for både arbejdere og kunder.

Husqvarna S36 er ikke blot funktionel; dens design er også gennemtænkt med brugervenlighed i fokus. Den er let at transportere mellem forskellige arbejdssteder takket være de praktiske håndtag og hjul. Det ergonomiske design sikrer, at støvsugeren kan betjenes i mange timer uden at belaste brugeren. Og fordi den fungerer perfekt med både håndholdte og større maskiner, er den utrolig alsidig, hvilket gør den til et uundgåeligt værktøj i enhver professionel arbejdsrutine.

Maskinen er udstyret med en rumkapacitet, der gør det muligt for brugeren at arbejde længere tid ad gangen, uden hyppige pauser til tømning. Med S36’s effektive støvopsamling kan du let vælge at fokusere på selve opgaven, frem for den efterfølgende rengøring—det er en investering, der sparer tid og penge.

Husqvarna har altid været synonym med kvalitet og pålidelighed, og S36 HEPA støvsuger er ingen undtagelse. Denne model lever op til Husqvarna’s høje standarder for innovation og teknik. Uanset om du er en professionel håndværker, eller du har brug for en simpel rengøringsløsning til dit projekt, vil S36 HEPA støvsuger overgå dine forventninger og give dig en renere arbejdsplads. Tag skridtet mod en mere effektiv og sikker arbejdsgang med Husqvarna S36 HEPA støvsuger—din ultimative løsning til støvkontrol.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Husqvarna støvsuger S36 HEPA”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.