Bosch Bch86pet2 Serie | 6, Håndholdt Støvsuger, Athlet Proanimal 28Vmax, Rød

2.198 kr.

Oplev Bosch Athlet ProAnimal håndholdte støvsuger med kraftfuld 28V teknologi og effektiv dyrehår opsamling – ideel til kæledelskere og allergikere.

Køb her

Varenummer (SKU): 12144900027347513 Kategori:

Oplev en ny dimension af rengøring med Bosch BCH86PET2 Serie | 6 Athlet ProAnimal håndholdt støvsuger. Denne alsidige og kraftfulde støvsuger er den perfekte løsning til dyreejere og dem, der ønsker en grundig rengøring uden besvær. Med sin elegante røde farve og ergonomiske design er den ikke kun funktionel, men også et stilfuldt element i dit hjem.

Bosch BCH86PET2 er udstyret med en kraftfuld 28V lithium-ion batteri, der sikrer imponerende sugeevne i op til 60 minutter på en enkelt opladning. Du kan nu nemt og hurtigt fjerne dyrehår, støv og snavs fra enhver overflade – lige fra gulvtæpper til glatte gulve. Den innovative teknologi sørger for, at du får det bedste ud af hver rengøringsopgave, uden at du skal bekymre dig om ledningers begrænsninger.

Det gør det muligt for dig at nå selv de mest utilgængelige hjørner og kroge, så du kan opretholde et sundt og rent miljø for både dig og dine kæledyr. Med sin lette vægt og smarte design kan du nemt manøvrere omkring møblerne og glide rundt i dit hjem uden anstrengelse. Det ergonomiske håndtag giver dig en behagelig og sikker greb, så du får en optimal rengøringsoplevelse.

Den intelligente ProAnimal børste, som følger med støvsugeren, er udviklet specielt til at fange og fjerne dyrehår effektivt. Uanset om du har katte, hunde eller andre pelsede venner, vil du glæde dig over, hvor nemt det bliver at holde dit hjem frit for hår og allergener. Børsten er designet til at kunne tackle både korte og lange hår, hvilket giver dig en suveræn rengøringsydelse.

En anden fantastisk funktion ved Bosch BCH86PET2 er det innovative filtersystem, der sikrer, at selv de mindste partikler bliver fanget. Dette betyder, at du får et renere og sundere indeklima, hvilket er særligt vigtigt for allergikere eller dem med sensitivitet over for støv og pollen.

Støvsugeren har også en praktisk opbevaringsløsning, der gør det nemt at opbevare den, når den ikke er i brug. Den kan stå stabilt på sin egen eller blive hængt op på væggen, så den altid er klar til brug.

Den hurtige opladningsfunktion sikrer, at du aldrig skal vente længe for at komme i gang med rengøringen, og den medfølgende ladestation gør det lige så nemt at oplade som at bruge støvsugeren. Med Bosch BCH86PET2 håndholdt støvsuger får du ikke bare en rengøringsløsning, men en investering i et renere og sundere hjem, hvor du kan nyde livet blandt dine elskede kæledyr uden bekymringer om rod og hår. Tag springet til en smartere og mere effektiv rengøring i dag – din bolig fortjener det bedste.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Bosch Bch86pet2 Serie | 6, Håndholdt Støvsuger, Athlet Proanimal 28Vmax, Rød”

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.